Βιοσυντονιστικό Check Upviosyntonismos-2Τι είναι ο Βιοσυντονισμός;
Βιοσυντονισμός (Bioresonance therapy ή MORA-θεραπεία) είναι μια έννοια σύμφωνα με την οποία τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών.Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες πολλών ετών, αυτή η μέθοδος θεραπείας παρέχει την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία σε οποιονδήποτε ζωντανό οργανισμό!
 
Η Βιοσυντονιστική ανάλυση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιεί συχνότητες νοσωδών, παρασίτων, ομοιοπαθητικών σκευασμάτων. Τα κύτταρα, οι ιστοί, τα όργανα του σώματος όπως και κάθε μικροοργανισμός έχουν το καθένα την δική του ιδιοσυχνότητα. Κατά τη διαδικασία της βιοσυντονιστικής ανάλυσης, διεγείρεται το νευροφυτικό σύστημα με τις αντίστοιχες συχνότητες, οι οποίες εφόσον υπάρχουν στο σώμα μας δημιουργούν συντονισμό και μας δίνουν ένδειξη.
 
Ο εξεταζόμενος κρατά ηλεκτρόδιο με το ένα χέρι και με ένα ακροδέκτη με τη χρήση πολύ χαμηλής τάσης ενεργοποιούνται οι αντίστοιχες συχνότητες. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και τελείως ακίνδυνη.
 
viosyntonismos-1Πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η δυνατότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει έλεγχος πολλών οργάνων και συστημάτων, κάτι που με άλλη μέθοδο θα χρειαζόταν πολλές και ίσως επίπονες εξετάσεις. Ακόμη μπορούν να εντοπιστούν μικροοργανισμοί παρεγχυματικές διαδικασίες σε όργανα που είναι πολύ δύσκολο να διερευνηθούν χωρίς βιοψία. Έτσι η μέθοδος με μεγάλη οικονομία και αξιοπιστία μπορεί να μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για την περεταίρω ιατρική διερεύνηση.
Ζητείστε πληροφορίες