Spa Therapist Diploma

Spa Therapist Diploma

Στα πλαίσια της συνεχόμενης ανάπτυξης στον τουρισμό, η ειδικότητα Spa Therapist, έρχεται να καλύψει την εκπαίδευση σε παροχή υπηρεσιών σε Spa με πιστοποίηση.

More...
Γίνε: Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας

Γίνε: Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας

2 έτη εκπαίδευσης

By LifeTherapy Academy

Στο πρώτο εκπαιδευτικό επίπεδο σας παρέχεται η δυνατότητα να γίνετε Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας. Η εκπαίδευση αυτή διαρκεί δύο εκπαιδευτικά έτη και σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με θέματα αισθητικής του ποδιού, φροντίδας και καλλωπισμού των νυχιών, καθώς και αντιμετώπισης βασικών θεμάτων.

More...
Νέες μειωμένες τιμές στους εκπαιδευτικούς κύκλους

Νέες μειωμένες τιμές στους εκπαιδευτικούς κύκλους

Φοίτηση e-learning σε πολλές από τις ειδικότητες!

Ρεφλεξολογία, Ολιστικό Μασάζ, Σιάτσου, Βιοσυντονισμός   Φοίτηση e-learning σε πολλές από τις ειδικότητες! Δυνατότητα εγγραφής και αποπληρωμής σε 8 ή 9 δόσεις. Oι εγγραφές ξεκίνησαν!

More...
Φοίτηση εξ αποστάσεως (Distant Learning)

Φοίτηση εξ αποστάσεως (Distant Learning)

Μειώστε τα έξοδα των σπουδών σας!

Παρακολουθήστε τα θεωρητικά μαθήματα εξ αποστάσεως από το σπίτι σας, όποτε θέλετε! Σπουδάστε εύκολα ακόμη κι αν μένετε μακριά από τη Θεσσαλονίκη! Μειώστε τα έξοδα των σπουδών σας!

More...
Βιοσυντονιστικό Check Up

Βιοσυντονιστικό Check Up

Βιοσυντονισμός (Bioresonance therapy ή MORA-θεραπεία)

Βιοσυντονισμός (Bioresonance therapy ή MORA-θεραπεία) είναι μια έννοια σύμφωνα με την οποία τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών

More...
Detox Holidays

Detox Holidays

Δώστε ένα Φρέσκο Ξεκίνημα στη Ζωή σας!

Η Life Therapy Academy δημιούργησε για σας τις Detox Holidays. Η πιο σημαντική Θεραπεία είναι η εκπαίδευση. Η εκπαίδευση του καθενός μας στην τέχνη της υγείας.  

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.
Naturopathy-4

Lifetherapy Academy

Οι ολιστικές μέθοδοι θεραπευτικής βασίζονται σε μια πανάρχαια θεώρηση του ανθρώπου, της υγείας του και της ίδιας της ζωής. Η ανθρώπινη υπόσταση αντιμετωπίζεται ως ολότητα: Σώμα – συναίσθημα – νόηση.

Εκπαίδευση στο OSTEOWORKS

Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 11:47

Το σύστημα osteoworks είναι μια ολιστική μέθοδος προσέγγισης μυοσκελετικών προβλημάτων. Αν και ένα μεγάλο μέρος του συστήματος αυτού αφορά στα θέματα σπονδυλική στήλης, δεν παραλείπονται φυσικά και όλες, οι άλλες αρθρώσεις του σώματος. Κύριο χαρακτηριστικό του συστήματος είναι η στοχευόμενη προσέγγιση του προβλήματος με κινητοποίηση της πάσχουσας περιοχής καταπολεμώντας τη φλεγμονή και κινητοποιώντας τον περιτονιακό ιστό. Ως γνωστόν, ο περιτονιακός ιστός είναι αυτός που δέχεται τις μεγαλύτερες πιέσεις πέραν του μυϊκού ιστού των οστών και των νεύρων αφού "αγκαλιάζει" όλα τα προηγούμενα και ουσιαστικά τα συνδέει μεταξύ τους.

Δείτε περισσότερα

 

Εκπαίδευση στον Βιοσυντονισμό

Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 00:00

Βιοσυντονισμός (Bioresonance therapy ή MORA-θεραπεία) είναι μια μέθοδος σύμφωνα με την οποία τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες πολλών ετών, αυτή η μέθοδος θεραπείας παρέχει την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία σε οποιονδήποτε ζωντανό οργανισμό!

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έξτρα 5% έκπτωση στα ήδη μειωμένα δίδακτρα!

 

Δείτε περισσότερα...

Σπούδασε Ολιστικό Μασάζ!

Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 00:00

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε περισσότερες τεχνικές μασάζ, «συνθέτοντάς» τες σε ένα πολύ πιο ευρύ και ευέλικτο σύστημα, καθώς και σε επαγγελματίες (αισθητικούς, μασέρ) που θέλουν να βελτιώσουν την υπηρεσία που παρέχουν.

Δείτε περισσότερα

Mόνιμα groups Αυτογνωσίας - Προσωπικής Ανάπτυξης

Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 11:36
Αυτογνωσία - Προσωπική Ανάπτυξη

Το Α' έτος είναι ΔΩΡΕΑΝ!! (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

- Α' έτος: Κάθε Δευτέρα, 7.30μμ-9.00μμ 
- Β' έτος: Κάθε Δευτέρα, 6.00μμ-7.30μμ

Κατάλογος Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων

Τρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 20:39

Γνωρίστε τις προσεχείς εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες:

Lifetherapy Health Center

Η LifeTherapy Academy έχει δημιουργήσει το Lifetherapy Health Center και προσφέρει στους χώρους της, προσωπικές συνεδρίες εναλλακτικών θεραπειών.

Βιοσυντονιστικό Πεπτικό & Διατροφικό Προφίλ

Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 00:00
Υπάρχει μια άλλη μορφή αλλεργίας, η οποία προκαλεί χρόνια συμπτώματα, πολλά από τα οποία είναι σοβαρές ασθένειες. Αυτές τις αλλεργίες τις ονομάζουμε «κρυφές αλλεργίες».

Reiki

Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 00:00
Ρέι είναι η κοσμική ενέργεια  που είναι υπεύθυνη για την δημιουργία και την εύρυθμη λειτουργία του σύμπαντος. Είναι η λεπτοφυής ευφυΐα  που διαπερνά τα πάντα, έμψυχα και άψυχα. 
 

Nέες υπηρεσίες Μασάζ σε μειωμένες τιμές!

Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 12:03

Χαρίστε στον εαυτό σας, μία 25λεπτη συνεδρία μασάζ, και γνωρίστε τα ευεργετικά αποτελέσματα του μασάζ, τόσο σε σωματικό άλλα και σε συναισθηματικό επίπεδο! 

 

 

Νέες τεχνικές μασάζ

Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2016 09:35

Γνωρίστε τις νέες τεχνικές μασάζ, Hot Bamboo Massage, Hot Shells Massage & Aerial Massage

 


 - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy

 - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy

 - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy 

Iριδολογική Ανάλυση

Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 00:00
Η ιριδολογία είναι η επιστήμη που αξιολογεί τον ανθρώπινο οργανισμό αναλύοντας το μάτι. Και το μάτι έχει την δική του οπτική γωνία. Την οπτική όλης της ανθρώπινης ζωής.