Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 15:05

Σπούδασε Ολιστικό Μασάζ!

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε περισσότερες τεχνικές μασάζ, «συνθέτοντάς» τες σε ένα πολύ πιο ευρύ και ευέλικτο σύστημα, καθώς και σε επαγγελματίες (αισθητικούς, μασέρ) που θέλουν να βελτιώσουν την υπηρεσία που παρέχουν.

Δείτε περισσότερα

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου 2017 θα γίνει το πρώτο εκδρομικό σεμινάριο Βοτανικής – Βοτανοθεραπείας και Επιβίωσης στη φύση. Το σεμινάριο αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων που προσφέρουμε στους σπουδαστές της Life Therapy Academy, ανεξαρτήτως ειδικότητας.  


Στο μέρος του σεμιναρίου που αφορά στην Ολιστική Βοτανική και Φυτοθεραπεία θα έρθουμε σε πρακτική επαφή με το φυτικό βασίλειο και θα αρχίσουμε να εκπαιδευόμαστε στην αναγνώριση των φυτών, στην ορθή συλλογή τους και στις θεραπευτικής τους δράσεις. Το σεμινάριο αυτό είναι μέρος της εκπαίδευσης των σπουδαστών της Ολιστικής Βοτανικής και Φυτοθεραπείας, όμως θεωρούμε ότι είναι χρήσιμο για κάθε θεραπευτή. 

Διαβάστε περισσότερα...

Χαρίστε στον εαυτό σας, μία 25λεπτη συνεδρία μασάζ, και γνωρίστε τα ευεργετικά αποτελέσματα του μασάζ, τόσο σε σωματικό άλλα και σε συναισθηματικό επίπεδο! 

 

 

Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2016 09:35

Νέες τεχνικές μασάζ

Γνωρίστε τις νέες τεχνικές μασάζ, Hot Bamboo Massage, Hot Shells Massage & Aerial Massage

 


 - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy

 - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy

 - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy 
Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2016 00:00

Σπούδασε Ρεφλεξολογία από 400€ !

Η ρεφλεξολογία είναι μια επιστήμη, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Oνομάζεται και ζωνο-θεραπεία, διότι βασίζεται στην αρχή των δέκα αντανακλαστικών ζωνών που διαπερνούν το σώμα μας και απολήγουν στα πέλματα και στις παλάμες, όπου ο ρεφλεξολόγος ασκεί τις τεχνικές του, τη «θεραπεία» με την αρχική έννοια του όρου, που σημαίνει στην αρχαία ελληνική γλώσσα φροντίδα, περιποίηση, υπηρεσία του συνανθρώπου.

Δείτε περισσότερα

 

Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 21:02

Διακοπή Καπνίσματος

Ο Ηλεκτροβελονισμός βασίζεται στις αρχές της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, της οποίας είναι εφαρμογή. Ενεργοποιεί τον οργανισμό, αποσυμφορεί και εξισορροπεί τα όργανά του, βελτιώνοντας τη λειτουργία τους και αυξάνοντας τη ζωτικότητα του ανθρώπινου σώματος.
Δευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014 12:40

Ομιλίες - Διαλέξεις

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
Γνωρίστε τους εκπαιδευτικούς μας κύκλους μέσα από τα Εισαγωγικά Σεμινάρια

 
 
Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 12:40

Βιοσυντονιστικός Έλεγχος Δυσανεξιών

Υπάρχει μια άλλη μορφή αλλεργίας, η οποία προκαλεί χρόνια συμπτώματα, πολλά από τα οποία είναι σοβαρές ασθένειες. Αυτές τις αλλεργίες τις ονομάζουμε «κρυφές αλλεργίες» ή «δυσανεξίες».
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 00:00

Reiki

Ρέι είναι η κοσμική ενέργεια  που είναι υπεύθυνη για την δημιουργία και την εύρυθμη λειτουργία του σύμπαντος. Είναι η λεπτοφυής ευφυΐα  που διαπερνά τα πάντα, έμψυχα και άψυχα. 
 
Αυτογνωσία - Προσωπική Ανάπτυξη

Το Α' έτος είναι ΔΩΡΕΑΝ!! (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

- Α' έτος: Κάθε Δευτέρα, 7.30μμ-9.00μμ 
- Β' έτος: Κάθε Δευτέρα, 6.00μμ-7.30μμ

Σελίδα 1 από 2