Ιδιαίτερα μαθήματα μασάζ
για επαγγελματίες

μάθετε περισσότερα...

ENHΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της Life Therapy Academy εγγραφείτε εδώ, συμπληρώνοντας το email σας:ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καλάθι (Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Εκπαίδευση στον Βιοσυντονισμό Β' ΕτοςΤι είναι ο Βιοσυντονισμός;

Βιοσυντονισμός (Bioresonance therapy ή MORA-therapy) είναι μια μέθοδος σύμφωνα με την οποία τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες πολλών ετών, αυτή η μέθοδος θεραπείας παρέχει την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία σε οποιονδήποτε ζωντανό οργανισμό!


biosyntonismosΒιοσυντονιστική Ανάλυση:


Η Βιοσυντονιστική ανάλυση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιεί συχνότητες νοσωδών, παρασίτων, ομοιοπαθητικών και άλλων σκευασμάτων. Τα κύτταρα, οι ιστοί, τα όργανα του σώματος όπως και κάθε μικροοργανισμός έχουν το καθένα την δική του ιδιοσυχνότητα. Κατά τη διαδικασία της βιοσυντονιστικής ανάλυσης, διεγείρεται το νευροφυτικό σύστημα με τις αντίστοιχες συχνότητες, οι οποίες εφόσον υπάρχουν στο σώμα μας δημιουργούν συντονισμό και μας δίνουν ένδειξη.

Ο εξεταζόμενος κρατά ηλεκτρόδιο με το ένα χέρι και με ένα ακροδέκτη με τη χρήση πολύ χαμηλής τάσης ενεργοποιούνται οι αντίστοιχες συχνότητες. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και τελείως ακίνδυνη.

Πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η δυνατότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει έλεγχος πολλών οργάνων και συστημάτων, κάτι που με άλλη μέθοδο θα χρειαζόταν πολλές και ίσως επίπονες εξετάσεις. Ακόμη μπορούν να εντοπιστούν μικροοργανισμοί παρεγχυματικές διαδικασίες σε όργανα που είναι πολύ δύσκολο να διερευνηθούν χωρίς βιοψία. Έτσι η μέθοδος με μεγάλη οικονομία και αξιοπιστία μπορεί να μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για την περεταίρω ιατρική διερεύνηση.

 
Βιοσυντονιστική Θεραπεία:

Μία από τις πιο σημαντικές χρήσεις του βιοσυντονισμού είναι η θεραπευτική του διάσταση. Η βελτίωση της υγείας με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Ενδογενώς και εξωγενώς.

Κατά την ενδογενή θεραπεία, συχνότητες που ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό ή απενεργοποιούν παθογόνους ή αλλεργιογόνους παράγοντες συντονίζονται με τον ανθρώπινο οργανισμό. Η θεραπεία αυτή γίνεται με επαγγελματικές συσκευές στο χώρο του επαγγελματία υγείας με περιοδικές επισκέψεις. Συνήθως ένας μικρός αριθμός συνεδριών είναι αρκετός για την αντιμετώπιση του θεραπευτικού αιτήματος. 

Στην περίπτωση της εξωγενούς θεραπείας, ειδικές φορητές συσκευές laser, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, αφού προγραμματιστούν κατάλληλα από τον επαγγελματία χειριστή, εκπέμπουν συχνότητες που βελτιώνουν τη φυσιολογία του οργανισμού ή συντονίζονται και καταστρέφουν παθογόνους παράγοντες (π.χ. ιοί, βακτήρια, παράσιτα, μύκητες). Οι φορητές συσκευές βιοσυντονισμού προγραμματίζονται με συχνότητες ανάλογα με τα αποτελέσματα της βιοσυντονιστικής ανάλυσης κατά περίπτωση. Ακολουθούν ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει, αποτοξινώσεις, ρυθμίσεις οργάνων και συστημάτων, και συγκεκριμένες θεραπείες παθογόνων.
 

Ζητείστε πληροφορίες